آخرين ارسالهاي تالار

ارسالي جهت نمايش وجود ندارد


وجود متغیر در متن مسیج باکس
(1 مشاهده) (1) مهمان
  • صفحه:
  • 1

موضوع: وجود متغیر در متن مسیج باکس

وجود متغیر در متن مسیج باکس 2 هفته, 6 روز پيش #21701

  • سعید
  • ( كاربر )
  • آفلاين
  • Fresh Boarder
  • ارسال: 4
  • امتياز: 0
سلام دوستان یک سوال و مسکل اساسی دارم.
در سی شارپ مانند مسیج زیر
MessageBox.Show("" + TBDate.Text.Substring(4, 2), "");
متغیری رو در مسیج باکس می گذاریم و مسیج متناسب با تغییر متغیر پیامی ظاهر می کنه
اما در مطلب نمیشه یا نشد با من نتونستم.
لطفا کمک کنید اگر بخام در متلب شبیه دستوری در مثل سی شارپ بنویسم چطور عمل کنم؟
ممنون

پاسخ: وجود متغیر در متن مسیج باکس 2 هفته, 6 روز پيش #21702

  • admin
  • ( مديرسايت )
  • آفلاين
  • Administrator
  • ارسال: 948
  • امتياز: 53
سعید نوشته:
سلام دوستان یک سوال و مسکل اساسی دارم.
در سی شارپ مانند مسیج زیر
MessageBox.Show("" + TBDate.Text.Substring(4, 2), "");
متغیری رو در مسیج باکس می گذاریم و مسیج متناسب با تغییر متغیر پیامی ظاهر می کنه
اما در مطلب نمیشه یا نشد با من نتونستم.
لطفا کمک کنید اگر بخام در متلب شبیه دستوری در مثل سی شارپ بنویسم چطور عمل کنم؟
ممنون


 
h = msgbox(['The result is ' num2str(MS)], 'Title of the message box')
 
"Creativity is seeing what everyone sees and thinking what no one has ever thought." Albert Einstein
كاربر(ان) زير تشكر كردند: سعید

پاسخ: وجود متغیر در متن مسیج باکس 2 هفته, 6 روز پيش #21703

  • سعید
  • ( كاربر )
  • آفلاين
  • Fresh Boarder
  • ارسال: 4
  • امتياز: 0
ممنون از راهنماییت

کد رو تغییر دادم اما بهم خروجی نمیده

dicomwrite((img_ff),'D:\000\', st ,'.dcm')

لطفا ارائه طریق بفرمایید

پاسخ: وجود متغیر در متن مسیج باکس 2 هفته, 5 روز پيش #21706

  • admin
  • ( مديرسايت )
  • آفلاين
  • Administrator
  • ارسال: 948
  • امتياز: 53
سعید نوشته:
ممنون از راهنماییت

کد رو تغییر دادم اما بهم خروجی نمیده

dicomwrite((img_ff),'D:\000\', st ,'.dcm')

لطفا ارائه طریق بفرمایید


این دستور چه ارتباطی با msgbox داره؟ این برای ذخیره تصاویر هست!
"Creativity is seeing what everyone sees and thinking what no one has ever thought." Albert Einstein
كاربر(ان) زير تشكر كردند: سعید

پاسخ: وجود متغیر در متن مسیج باکس 2 هفته, 5 روز پيش #21707

  • سعید
  • ( كاربر )
  • آفلاين
  • Fresh Boarder
  • ارسال: 4
  • امتياز: 0
سلام
ربطی به مسیج باکس نداره. داشتم خروجیش رو با مسیج باکس تست می کردم.
همین فرمت برای مسیج باکس درست کار می کنه ولی برای این خروجی درست نیست.
در کل میخام چند سری تصویر dcm رو در یک دایرکتوری با نام های مختلفی ذخیره کنم. این نام ها همون شماره ی حلقه for هستن.
اگر با این صورت مساله کمک کنید ممنون میشم

پاسخ: وجود متغیر در متن مسیج باکس 2 هفته, 3 روز پيش #21714

  • admin
  • ( مديرسايت )
  • آفلاين
  • Administrator
  • ارسال: 948
  • امتياز: 53
برای چسباندن چند رشته بهم باید از علامت های [] استفاده کنید.
اگر شمارنده دارید باید از دستور num2str برای تبدیل شماره به رشته استفاده کنید.
"Creativity is seeing what everyone sees and thinking what no one has ever thought." Albert Einstein
كاربر(ان) زير تشكر كردند: سعید

پاسخ: وجود متغیر در متن مسیج باکس 1 هفته, 2 روز پيش #21767

  • سعید
  • ( كاربر )
  • آفلاين
  • Fresh Boarder
  • ارسال: 4
  • امتياز: 0
سلام
من کد رو به چند شکل نوشتم، گاهی جواب می گیرم و گاهی نمی گیرم.
وقتی کد رو به این صورت می نویسم:

dicomwrite(img_ff,['D:\000\',num2str(kk),'.dcm'])

در همین دایرکتوری بهم خروجی میده اما :

filename = 'D:\000\example.txt';
A = importdata(filename);
dicomwrite(img_ff,[A,num2str(kk),'.dcm'])

می نویسم، خروجی تولید نمیشه
از داخل فایل example همین دایرکتوری رو امپورت می کنم.

لطفا نقص کد نویسی بنده رو اعلام بفرمایید

پاسخ: وجود متغیر در متن مسیج باکس 1 هفته, 1 روز پيش #21775

  • admin
  • ( مديرسايت )
  • آفلاين
  • Administrator
  • ارسال: 948
  • امتياز: 53
متغیر A رو چک کنید وقتی import می کنید. مشکل اینه که آیا متغیر A الان رشته است یا خیر
"Creativity is seeing what everyone sees and thinking what no one has ever thought." Albert Einstein
كاربر(ان) زير تشكر كردند: سعید
  • صفحه:
  • 1
زمان ايجاد صفحه: 0.09 ثانيه
logo-samandehi