Kunena :: موضوع: درخواست کمک از چندین دانشجو (1/2)

  • صفحه:
  • 1
  • 2

موضوع: درخواست کمک از چندین دانشجو

درخواست کمک از چندین دانشجو 3 ماه 3 هفته ago #22217

  • نیکو
  • آواتار نیکو
  • آفلاين
  • Fresh Boarder
  • ارسال ها: 6
  • امتياز: 0
با سلام وخسته نباشیدبه شماضمن تبریک عیدوسال جدید,بنده سعیدنیکوهستم دانشجوی رشته ی مکانیک در استان خوزستان,درس برنامه نویسی این ترم در دانشگاه ما ارایه شده متلب می باشد واستاد ما توضیحات کافی ولازم ندانده اند,وهیچ شمار ای هم نداریم که سوال بپرسیم,ومن هم کسی که متلب بلد باشد به هیچ وجه دور وبرم تو محیط خانه ودانشگاه نبود با سایت شما در اینترنت آشنا شدم,ازا کسی دوروبرم نیست این که مطالب مفیدی برای دانشجویان وهمه وما چون ما 32 نفرهستیم وهمه سر این موضوع اشکال داریم گذاشته اید بسیار بسار ممنونم چون واقع استفاده کردم,ببخشید بنده سوالی داشتم دریکی از برنامه ها که تمرین می کنیم چند خط هستند که مفهوم ومعنی آ ن ها را متوجه نمی شویم لطفا اگر می توانید به کمک کنید با تشکر فراوان

درفایل پیوست شده من بخشی را که سوال حدود32 نفرومن نیز اشکال دارم را مشخص کردم (highlight) کردم لطفا وخواهشا به ما اگر امکان دارد کمک کنیدببخشید که چون تازه واردشدم به انجمن موضوع جدید بازکردم.
پيوست:
آخرين ويرايش: 3 ماه 3 هفته ago توسط نیکو.
مدير دسترسي عمومي براي نوشتن را غيرفعال كرده است.

درخواست کمک از چندین دانشجو 3 ماه 3 هفته ago #22218

  • admin
  • آواتار admin
  • آفلاين
  • Administrator
  • ارسال ها: 53
  • تشکر دریافت شد 14
  • امتياز: 2
نیکو نوشته:
با سلام وخسته نباشیدبه شماضمن تبریک عیدوسال جدید,بنده سعیدنیکوهستم دانشجوی رشته ی مکانیک در استان خوزستان,درس برنامه نویسی این ترم در دانشگاه ما ارایه شده متلب می باشد واستاد ما توضیحات کافی ولازم ندانده اند,وهیچ شمار ای هم نداریم که سوال بپرسیم,ومن هم کسی که متلب بلد باشد به هیچ وجه دور وبرم تو محیط خانه ودانشگاه نبود با سایت شما در اینترنت آشنا شدم,ازا کسی دوروبرم نیست این که مطالب مفیدی برای دانشجویان وهمه وما چون ما 32 نفرهستیم وهمه سر این موضوع اشکال داریم گذاشته اید بسیار بسار ممنونم چون واقع استفاده کردم,ببخشید بنده سوالی داشتم دریکی از برنامه ها که تمرین می کنیم چند خط هستند که مفهوم ومعنی آ ن ها را متوجه نمی شویم لطفا اگر می توانید به کمک کنید با تشکر فراوان

درفایل پیوست شده من بخشی را که سوال حدود32 نفرومن نیز اشکال دارم را مشخص کردم (highlight) کردم لطفا وخواهشا به ما اگر امکان دارد کمک کنیدببخشید که چون تازه واردشدم به انجمن موضوع جدید بازکردم.

شما میخواید بدون اون دستور Acos و fprintf چیکار میکنه از نظر برنامه نویسی یا هدفتون اینه که عملیات مکانیکی پشت اون کدها رو درک کنید؟
مدير دسترسي عمومي براي نوشتن را غيرفعال كرده است.
كاربر(ان) زير تشكر كردند: نیکو

درخواست کمک از چندین دانشجو 3 ماه 3 هفته ago #22221

  • نیکو
  • آواتار نیکو
  • آفلاين
  • Fresh Boarder
  • ارسال ها: 6
  • امتياز: 0
باتشکر از پاسخ شما,بله ما میخواهیم بدونیم acos ,fprintf چیکارمی کنند؟ کلا مشکل ما سه سوال است :ما مشکل سر این داریم که 1.aچیه؟
2.همچنین betaچرا فرمولش برای دایره اینطوریه؟مگر مساحت دایره (pi(r^2 نیست؟
3.وهدف از نوشتن fprintf دراین برنامه چیست,واخر دستورfprinfچراidوکلماتی دیگرگذاشته شده است؟ وما دراین حد باید بدانیم وکدمکانیکی را فعلا نیاز نیست بدانیم
با تشکر از دوستانی که به ما کمک کردند
آخرين ويرايش: 3 ماه 3 هفته ago توسط نیکو.
مدير دسترسي عمومي براي نوشتن را غيرفعال كرده است.

درخواست کمک از چندین دانشجو 3 ماه 3 هفته ago #22222

  • admin
  • آواتار admin
  • آفلاين
  • Administrator
  • ارسال ها: 53
  • تشکر دریافت شد 14
  • امتياز: 2
نیکو نوشته:
باتشکر از پاسخ شما,بله ما میخواهیم بدونیم acos ,fprintf چیکارمی کنند؟ کلا مشکل ما سه سوال است :ما مشکل سر این داریم که 1.aچیه؟
2.همچنین betaچرا فرمولش برای دایره اینطوریه؟مگر مساحت دایره (pi(r^2 نیست؟
3.وهدف از نوشتن fprintf دراین برنامه چیست,واخر دستورfprinfچراidوکلماتی دیگرگذاشته شده است؟ وما دراین حد باید بدانیم وکدمکانیکی را فعلا نیاز نیست بدانیم
با تشکر از دوستانی که به ما کمک کردند

1- منغیر A مساحت محاسبه شده یکی از 4 مدل هست.
2-بتا مساحت دایره رو حساب نمیکنه بلکه نصبت عمق جریان*2 به قطر دایره منهای 1 رو حساب میکنه و از کلش کسینوس معکوس میگیره.
3-دستور fprintf مفصل هست. لطفا توضیحات زیر رو با دقت مطالعه بفرمایید.
به طور کلی دستور fprintf به صورت fprintf(format,arg1,arg2,...) هست. فرمت یعنی قالب نوشتن که شما توش مشخص میکنید به چه ترتیب و مشخصاتی نتیجه چاب بشه. آرگومان های 1 الی n هم اگر توی فرمت اشاره کرده باشید که عدد یا رشته خاصی از یک متغیر چاپ بشه، باید شامل اون متغیر باشه. مثلا اگر من بنویسم fprintf("natije motaghaier %d",A) و مقدار متغیر A برابر با 10 باشه نتیجه روی مانیتور به این شکل چاپ میشه natije motagheir 10 . در واقع اون %d یعنی نتیجه متغیری که توی لیست آرگومان هاست.
حالا بریم سراغ بخش فرمت fprintf توی مساله که شامل چندتا علامت هست. علامت n\ یعنی مقدار بعد از این علامت رو توی خط بعدی چاپ کن. s% یعنی آرگومانی که شامل متغیر رشته ای هست رو چاپ کن و 10.6f% یعنی عدد رو تا حاکثر 10 رقم و با شش رقم اعشار به صورت اعشاری چاپ کن. بعد از اون هم دو متغیر id و A اومدن که اولی رشته است و شامل مقدار نوع هست که مدل 4ش میشه دایره برای مثال و متغیر دوم هم مساحت محاسبه شده A هست.
موفق باشید
مدير دسترسي عمومي براي نوشتن را غيرفعال كرده است.

درخواست کمک از چندین دانشجو 3 ماه 2 هفته ago #22223

  • نیکو
  • آواتار نیکو
  • آفلاين
  • Fresh Boarder
  • ارسال ها: 6
  • امتياز: 0
با تشکر از شما با پاسخ شما حدود چهل نفر به پاسخ خود رسیدند فقط ما یه سوالی دیگر که داریم از همین جزوه این هست که:سوال اول ما این است که معنای متن زرد که مربوط به قسمت زرد رنگ می باشد چیست؟ وسوال دیگر این که چرا در بخش فانکشن fرا در ورودی های فانکشن قرار داده شده؟؟؟ سوال دوم اینکه هدف از نوشتن این برنامه چیست؟ وسوال سوم این که f00در این برنامه چیست؟ وسوال چهارم این که دستورinline در این برنامه برای چیست؟ باتشکر ازشما برای پاسخ قبلیتان وبا تشکر از شما برای خواندن پیام هایی که فرستادیم.
h4f852dc.jpg
آخرين ويرايش: 3 ماه 2 هفته ago توسط نیکو.
مدير دسترسي عمومي براي نوشتن را غيرفعال كرده است.

درخواست کمک از چندین دانشجو 3 ماه 2 هفته ago #22224

  • admin
  • آواتار admin
  • آفلاين
  • Administrator
  • ارسال ها: 53
  • تشکر دریافت شد 14
  • امتياز: 2
نیکو نوشته:
با تشکر از شما با پاسخ شما حدود چهل نفر به پاسخ خود رسیدند فقط ما یه سوالی دیگر که داریم از همین جزوه این هست که:سوال اول ما این است که معنای متن زرد که مربوط به قسمت زرد رنگ می باشد چیست؟ وسوال دیگر این که چرا در بخش فانکشن fرا در ورودی های فانکشن قرار داده شده؟؟؟ سوال دوم اینکه هدف از نوشتن این برنامه چیست؟ وسوال سوم این که f00در این برنامه چیست؟ وسوال چهارم این که دستورinline در این برنامه برای چیست؟ باتشکر ازشما برای پاسخ قبلیتان وبا تشکر از شما برای خواندن پیام هایی که فرستادیم.
h4f852dc.jpg

معنی متن هایلایت:
همانطور که در مثال بالا مشخص شد، حلقه های تو در تو برای تغییر مقادیر یک ماتریس استفاده می شوند. برای مثال حالتی را در نظر بگیرید که ماتریس zij = f(xi,yj) براساس n المان بردار X و m مقدار بردار Y تولید شوند. تابع f(x,y) می تواند هر تابعی بر روی دو متغیر تعریف شده در متلب باشد. تابع زیر یک مثال است که در زیر مشاهده می کنید.

دستور inline: با دستور inline می توانید یک تابع و ورودی های آن را تعریف کنید. در این دستور x.sin(y) تابع است و دو متغیر آن x و y تعریف شده اند. اگر فقط x نوشته بودیم، آنگاه y ثابت در نظر گرفته می شد و برای مثال مشتق روی y معنی نداشت.

دستور آخر: یک تابع f2eval تعریف شده است که شامل سه ورودی است. دو تای اول متغیرهای برنامه هستند و سومی یک تابع از پیش نوشته شده با دستور inline است.
مدير دسترسي عمومي براي نوشتن را غيرفعال كرده است.
كاربر(ان) زير تشكر كردند: نیکو

درخواست کمک از چندین دانشجو 3 ماه 2 هفته ago #22226

  • نیکو
  • آواتار نیکو
  • آفلاين
  • Fresh Boarder
  • ارسال ها: 6
  • امتياز: 0
با تشکراز شما که جواب تمام سوالات را دادید سوالی که هنوز از این برنامه وجود دارداین است که ما نمی دانیم که f00 در این برنامه چیست ؟و چه کاربردی دارد؟ با تشکر از شما
مدير دسترسي عمومي براي نوشتن را غيرفعال كرده است.

درخواست کمک از چندین دانشجو 3 ماه 2 هفته ago #22227

  • admin
  • آواتار admin
  • آفلاين
  • Administrator
  • ارسال ها: 53
  • تشکر دریافت شد 14
  • امتياز: 2
نیکو نوشته:
با تشکراز شما که جواب تمام سوالات را دادید سوالی که هنوز از این برنامه وجود دارداین است که ما نمی دانیم که f00 در این برنامه چیست ؟و چه کاربردی دارد؟ با تشکر از شما

خواهش میکنم.
f00 یک متغیر هست که درونش یک تابع تعریف کردیم. این کار رو با دستور inline انجام دادیم. وقتی به عنوان آرگومان سوم تابع صداش میزنیم میره توی تابع و اونجا جای متغیر f میشینه. اگر دقت کنید درون حلقه های تو در تو تابع f2eval فراخوانی میشه و براساس فرمول تعریف شده و دو وروی x و y هر بار یک مقدار رو محاسبه می کنه
مدير دسترسي عمومي براي نوشتن را غيرفعال كرده است.

درخواست کمک از چندین دانشجو 3 ماه 2 هفته ago #22230

  • نیکو
  • آواتار نیکو
  • آفلاين
  • Fresh Boarder
  • ارسال ها: 6
  • امتياز: 0
با سلام وتشکرازشماوتشکرازشما بابت پاسخگویی مفیدتان سوال آخری که از این برنامه داشتیم این است که میخواستیم بدانیم که در بخشی که زرد رنگ نشان داده شده مگر مقدارمجازبرای متغیرها را تعریف نمی کنیم؟(بادستورمثلاfor i...)سوال این است که قصد جزوه از نوشتن این ((z(i,j) = f(x(i),y(j چیست؟ وبا تشکراز شما که دراین مدت با پاسخ های مفیدتان به ما کمک کردید

h31ceaa3.jpg
آخرين ويرايش: 3 ماه 2 هفته ago توسط نیکو.
مدير دسترسي عمومي براي نوشتن را غيرفعال كرده است.

درخواست کمک از چندین دانشجو 3 ماه 1 هفته ago #22231

  • admin
  • آواتار admin
  • آفلاين
  • Administrator
  • ارسال ها: 53
  • تشکر دریافت شد 14
  • امتياز: 2
نیکو نوشته:
با سلام وتشکرازشماوتشکرازشما بابت پاسخگویی مفیدتان سوال آخری که از این برنامه داشتیم این است که میخواستیم بدانیم که در بخشی که زرد رنگ نشان داده شده مگر مقدارمجازبرای متغیرها را تعریف نمی کنیم؟(بادستورمثلاfor i...)سوال این است که قصد جزوه از نوشتن این ((z(i,j) = f(x(i),y(j چیست؟ وبا تشکراز شما که دراین مدت با پاسخ های مفیدتان به ما کمک کردید

h31ceaa3.jpg


این نوع استفاده از f در واقع همون تعریفی تابعی هست که توی f00 ذخیره شده، فرمول تابع x*sin(y) هست و آرگومان اول تابع f میشه x و دومی نقش y رو ایفا میکنه. احتمالا سوالتون این هست که f00 که خارج از تابع f2eval تعریف شده چه ربطی به f توی تابع داره. اگر این هست باید بگم که توی فراخوانی f2eval(x,y,f00) در واقع آرگومان سوم تابع تعریف شده است و وقتی تابع اجرا میشه f00 به جای f میشینه و توی تابع هرجا f فراخوانی بشه یعنی F00 صدا زده شده
مدير دسترسي عمومي براي نوشتن را غيرفعال كرده است.
  • صفحه:
  • 1
  • 2
مدت زمان ساخت صفحه: 0.079 ثانیه
قدرت گرفته از انجمن ساز کیوننا