سایت تخصصی نرم افزار متلب، پروژه MATLAB، پروژه متلب - Forum Kunena Site Syndication http://mathworks.ir/ Thu, 23 Mar 2017 14:15:51 +0000 Kunena 1.6 http://mathworks.ir/components/com_kunena/template/default/images/icons/rss.png سایت تخصصی نرم افزار متلب، پروژه MATLAB، پروژه متلب - Forum http://mathworks.ir/ en-gb انکر تکست چیست؟ http://mathworks.ir/forum/6---/21302---#21302 http://mathworks.ir/forum/6---/21302---#21302 سئو سایت: انکر تکست چیست؟ انچر تکست (anchor text) لنگر لینک و به عبارتی کلمه یا عارتی است که روی آن لینک می خورد و در سئو سایت اهمیت زیادی دارد. در نظر گرفتن انکر تکست باید اصولی باشد و هر لینکی که به یک صفحه می شود نباید با کلمات و عبارت متفاوت و ضد و نقیض باشد.

توضیحات کامل انکر تکست (متن لینک) را می توانید در ویکی پدیا هم بخوانید. در بحث سئو سایت، معمولا هر یک از صفحات سایت اهدافی در گوگل دارند و می خواهند با محصول یا کالایی در گوگل به کاربران نشان داده شوند. در نظر گرفتن بهینه انکر تکست، تاثیر خوبی در بالا آمدن سایت در گوگل دارد. به عبارتی این مفهوم، یکی از اصول مهم در سئو سایت خارج از سایت (off-site) و در حیطه بک لینک است. سئو سایت کمچانی برای شما پیشنهادی دارد. بهتر است تمام لینک های صفحه اول و صفحات جانبی خود را با انکر تکست عنوان هر صفحه در نظر بگیرید و در لینک سازی های خارجی، از انکر تکست های کلی تر استفاده کنید. این کار برای گوگل طبیعی تر به نظر می رسد.همجنین می توانید از آدرس وب سایت و صفحه برای این منظور استفاده کنید، اما هیچگاه از عباراتی همچون "اینجا را کلیک کنید" و "ادامه مطلب" استفاده نکنید. لباس مجلسی چرا که گوگل آن را می خواند و انتظار دارد که انکر تکست، با محتوای صفحه مقصد همخوانی داشته باشد.
انکر تکست برای چیست؟
انکر تکست علاوه بر اینکه نقش پررنگی در بهبود رتبه سایت و صفحات مختلف دارد، بلکه به کاربر کمک می کند که به کجا می خواهد برود. فرض کنید ما در یکی از مطالب خود بخواهیم یکی از مطالب مفید و مرتبط دددیگر را به شما معرفی کنیم. تصور کنید میان مطالب لینک:

seositeco.ir/%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%DB...%B3%D8%A6%D9%88.html

را بگذاریم. در این صورت نه تنها ظاهر وبسایت به هم می ریزد، بلکه برای کاربر نیز خیلی خوشایند نیست. از طرفی کاربر نمی داند که این صفحه در چه موردی است. اما اگر به جای آن از انکر تکست افزایش ترافیک با سئو استفاده کنیم این مورد برای کاربر واضح می شود.
استفاده از انکر تسکت نباید از حد مجاز فراتر رود. هنگام بک لینک گذاشتن برای سایت، اگر انکر تسکت های شما، تماما با یک کلمه و به یک صفحه از سایتتان باشدف به احتمال قوی پنالتی خواهید شد. با توجه به اصول و ققوانین آن خواهید توانست در سئو سایت موفق شوید.]]>
متلب : عمومی Wed, 22 Mar 2017 18:42:38 +0000
autoencoder http://mathworks.ir/forum/6---/21301-autoencoder#21301 http://mathworks.ir/forum/6---/21301-autoencoder#21301 کسی از دوستان کد استفاده از فانکشن autoencoder رو داره ؟]]> متلب : عمومی Sun, 19 Mar 2017 20:06:43 +0000 تغییر اعداد محور x هنگام استفاده از کد دستور plot http://mathworks.ir/forum/6---/21300----x------plot#21300 http://mathworks.ir/forum/6---/21300----x------plot#21300 من این کد دستور رو نوشتم فقط یک مشکلی دارم
y=[
0.060
0.055
0.060
0.100
0.080
0.070
0.085
0.100
0.125
0.120
0.155
0.140
0.120
0.095
0.070
0.080
0.120
0.155
0.155
0.140
0.120
0.105
0.125
0.065
0.055
0.045
0.055
0.055
0.040
0.035
0.030
0.030
0.055
0.055
0.055
0.050
0.040
0.040
0.035
0.030
0.030
0.030
0.045
0.030
0.030
0.030
0.035
0.060
];

x=1:1:48;
plot(x,y)


من این کد رو نوشتم

و پلات شکل1 رو رسم کردم

بازه ی زمانی شکل 1
از 0 تا 50 هست یا به عبارت بهتر بازه زمانی x از 1 تا 48 هست

حالا میخوام عددهای محور x از 8 (صبح روز اول) تا 8 (صبح روز بعدی) چیده بشه. مثل شکل 2


ممنون میشم از دوستان کسی راهنمایی بکنه که چطوری میتونم این کار رو انجام بدم؟
آیا کد دستور خاصی داره؟

با تشکر]]>
متلب : عمومی Sat, 18 Mar 2017 06:46:31 +0000
نصب متلب در ویندوز 10 http://mathworks.ir/forum/6---/21299-----10#21299 http://mathworks.ir/forum/6---/21299-----10#21299 error 997]]> متلب : عمومی Fri, 17 Mar 2017 19:12:06 +0000 خطای باز کردن فایل http://mathworks.ir/forum/6---/21185----#21297 http://mathworks.ir/forum/6---/21185----#21297 آرش نوشته:
سلام من یه فایل با فرمت fig. دارم موقع باز کردن این خطا رو میده
error using open at 158
invalid figure file format


شما به فایل .m هم نیاز دارید]]>
متلب : عمومی Thu, 16 Mar 2017 22:11:09 +0000
اجرای همزمان 4 فانکشن یا اسکریپت http://mathworks.ir/forum/6---/21287---4---#21296 http://mathworks.ir/forum/6---/21287---4---#21296 samira_z نوشته:
سلام
من برای انجام دادن پایان نامه م لازمه متلب رو با یه نرم افزار شبیه ساز به اسم vissim جوین کنم و نزدیک به 400 شبیه سازی رو انجام بدم و خروجی اونو توی اکسل وارد کنم. هر شبیه سازی نرم فزار بیش از 30 دقیقه طول میکشه. برای کاهش زمان من میخوام همزمان 4 برنامه ویسیم باز بشه. (چون نرم افزار تجاری هست و اجازه باز شدن بیش از 4 برنامه رو نمیده) در حقیقت به جای اینکه یک کد اجرا بشه که 400 بار شبیه سازی ر انجام میده، 4 تا کد همزمان اجرا بشه که 100 تا شبیه سازی رو انجام بده و تا زمان یک چهارم بشه. (پس ینی این 4 تا کد هیچ وابستگی به هم ندارن و صرفا چون زمانو میخوام کاهش بدم میخوام تبدیل به 4 تا کد بشه)
کسی میتونه راهنمایی کنه باید چیکار کنم؟


میتونی با دستور parfor انجام بدی یا 4 تا متلب باز کنی و کدهات رو صد تا صدتا توی هر کدوم اجرا کنی اگر تداخلی با هم ندارند]]>
متلب : عمومی Thu, 16 Mar 2017 21:28:13 +0000
خواندن دیتا http://mathworks.ir/forum/6---/21282--#21286 http://mathworks.ir/forum/6---/21282--#21286 متلب : عمومی Mon, 13 Mar 2017 09:59:30 +0000 سوال http://mathworks.ir/forum/6---/21283#21283 http://mathworks.ir/forum/6---/21283#21283 برای نوشتن این برنامه:

100 عدد تصادفی گسسته بین 0تا 5 تعریف کنید و pmf , cdf ان را محاسبه و رسم کنید]]>
متلب : عمومی Mon, 13 Mar 2017 08:29:09 +0000
چگونگی نمایش محورهای مختصات؟ http://mathworks.ir/forum/6---/556----#21281 http://mathworks.ir/forum/6---/556----#21281
چه جوری میتونم محورهای مختصات رو در صفحه پلات نمایش بدم؟
من دقیقا همین سوال رو دارم میخوام یه سهمی رسم کنم اما نیخوام محور مختصات توی اون box نمایش داده بشه ، الان میتونم سهمی رو تدی همون باکس همیشگی ploy کنم که من برام مهمه حتما محورر مختصات باشه.
ممنون میشم اگر کمکم کنبد]]>
متلب : عمومی Wed, 08 Mar 2017 17:06:01 +0000
رسم نمودار http://mathworks.ir/forum/6---/21261--#21280 http://mathworks.ir/forum/6---/21261--#21280
function h=h(L,h2,s0,n,Q)
g=9.81;
if s0<0
disp ('The Channel Bottom Slope You Entered is negative You sould Enter A positive Channel Slope')
end
h=h2;
X=L/100;
x=X;
q=Q/5;
while x<= L
sf=((q^2)*(n^2))/(h^(10/3));
fr= (q^2)/(g*h^3);
U= (s0-sf)/(1-fr);
h=h+U*X;
x=x+X;
end]]>
متلب : عمومی Wed, 08 Mar 2017 09:32:08 +0000
ایا وفتی که سیگنال تصادفی را تولید می کنم نرخ نمون http://mathworks.ir/forum/6---/21278-----------#21278 http://mathworks.ir/forum/6---/21278-----------#21278 متلب : عمومی Wed, 08 Mar 2017 08:08:02 +0000 بدست اوردن خواص ترابردی دوتا سیم نانو http://mathworks.ir/forum/6---/21276-------#21276 http://mathworks.ir/forum/6---/21276-------#21276 متلب : عمومی Sun, 05 Mar 2017 05:13:12 +0000 structure در مطلب http://mathworks.ir/forum/6---/10831-structure--#21275 http://mathworks.ir/forum/6---/10831-structure--#21275 در رابطه با ساختار گراف در نرم افزار متلب نیاز به سورس کد مورد نظر دارم اگه امکنش هست کد متلب ساختار گراف قرار داده بشه ممنون میشم.]]> متلب : عمومی Sat, 04 Mar 2017 16:23:48 +0000 سوالی داشتم http://mathworks.ir/forum/6---/21259--#21272 http://mathworks.ir/forum/6---/21259--#21272 آرش نوشته:
سلام خسته نباشید
وقتی میخوام یه معادله خیلی ساده ولی در حلقه forحل کنم که یکی از ضرایبش مرتب داخل حلقه عوض میشه نمیدونم با چه دستوری انجامش بدم در اصل یه خط مورب در صفحه x-y هست که نقاط مختلفی از صفحه باید انتخاب بشه و خطی از اون ها بر این خط مورب عمود بشه و مختصات نقطه برخورد مورد نیازه که در واقع میشه برابر گذاشتن معادله خطوط مختلف با معادله این خط مورب ثابت
با تشکر فراوان


بهتره فایل برنامه رو بذارید تا بشه بهتر نظر داد]]>
متلب : عمومی Fri, 03 Mar 2017 18:18:47 +0000
تابع http://mathworks.ir/forum/6---/21262#21270 http://mathworks.ir/forum/6---/21262#21270 یسنا نوشته:
سلام دوستان...اگه میشه راهنمایی کنید که چگونه تابعی بنویسم ک اسم را ب صورت رشته و سن را به صورت دوبل بگیرد و آنها را نمایش دهد؟


نیازی به تعریف نوع در تابع ندارید ولی با کمک دستوری مثل isdigit یا isnumeric میتوان عدد بودن آن را چک کرد.]]>
متلب : عمومی Fri, 03 Mar 2017 18:16:48 +0000
رشته http://mathworks.ir/forum/6---/21263#21268 http://mathworks.ir/forum/6---/21263#21268 یسنا نوشته:
سلام دوستانname=input('hi my name is=','s' );...من این خط را در برنامه تایپ کرده ام...که ورودی را به صورت رشته بگیرد...اما زمانی که برنامه را ران میکنم ورودی عدد هم میگیرد و خطا نمیدهد وقتی عدد وارد میکنم...علت چیست؟


در حالت عادی هر ورودی که برای دستور input تایپ کنید رشته هست. یعنی عدد را هم به شکل رشته می بیند. برای مثال اگر عدد وارد کنید و سپس در 2 ضرب کنید از شما خطا میگیرد که این رشته است و قابلیت ضرب ندارد. پس شما رشته وارد می کنید. اما برای تبدیل رشته به عدد می توانید از دستوری نظیر str2num استفاده کنید]]>
متلب : عمومی Fri, 03 Mar 2017 18:14:09 +0000
سوال http://mathworks.ir/forum/6---/21253#21258 http://mathworks.ir/forum/6---/21253#21258 متلب : عمومی Wed, 01 Mar 2017 08:50:21 +0000 likelihood ratio http://mathworks.ir/forum/6---/21257-likelihood-ratio#21257 http://mathworks.ir/forum/6---/21257-likelihood-ratio#21257 من دو تا متغیر گوسی دارم که می خوام likelihood ratio رو به دست بسارم ولی وقتی PDF رو تقسیم می کنم عدد ثابتی به دست می یادو خود متلب برای محاسبهlikelihood ratio دو تا متغیر با واریانس و میاگین متفاوت تابعی داره و یا راه دیگه هست؟]]> متلب : عمومی Tue, 28 Feb 2017 19:09:40 +0000 ماتریس پایین هزنبرگی http://mathworks.ir/forum/6---/21251---#21251 http://mathworks.ir/forum/6---/21251---#21251 کد ماتریس پایین هزنبرگی را میخواستم]]> متلب : عمومی Sun, 26 Feb 2017 07:38:33 +0000 درایو وبکم http://mathworks.ir/forum/6---/21248--#21248 http://mathworks.ir/forum/6---/21248--#21248 میشود درایو وبکم لپتاب msi pe60 6qe را برای من بفرستید هر چقدر گشتم پیدا نکردم]]> متلب : عمومی Fri, 24 Feb 2017 18:10:59 +0000 چطور میشه یک عدد رو به ماتریس تبدیل کرد؟ http://mathworks.ir/forum/6---/7720---------#21245 http://mathworks.ir/forum/6---/7720---------#21245 با سلام و تشکر از راهنمایی دوستان
دوست عزیز با توجه به راهنمایی و استفاده از دستور sprintf متاسفانه همچنان عدد صفر حذف میشود و اینکه پشت باقی اعداد نیز صفر قرار میگیر.
لطفا راهنمایی بفرمایید

p=sprintf('%02d\n',str2num(num2str(023)')')

p =

02
03
]]>
متلب : عمومی Fri, 24 Feb 2017 14:42:28 +0000
ارور http://mathworks.ir/forum/6---/21242#21244 http://mathworks.ir/forum/6---/21242#21244 شما میخواهید با استفاده از تساوی یک عبارت را در یک متغیر ذخیره کنید ولی سمت چپ تساوی ای که شما نوشته اید مشکل دارد. مثلا فرض کنید میخواهید حاصل یک جمع ساده را در متغیر a ذخیره کنید. اگر بنویسید a-2=5 آنگاه سمت چپ تساوی شما مشکل دارد، زیرا در سمت چپ تساوی فقط باید یک متغیر قرار گیرد. بنابراین a=5+2 درست است.]]> متلب : عمومی Thu, 23 Feb 2017 21:32:15 +0000 چرخش تصویر بدون استفاده از تابعimrotate http://mathworks.ir/forum/6---/21241------imrotate#21241 http://mathworks.ir/forum/6---/21241------imrotate#21241 متلب : عمومی Wed, 22 Feb 2017 20:54:01 +0000 رمز نگاری تصویر و ایجاد تصویر درهم http://mathworks.ir/forum/6---/21240-------#21240 http://mathworks.ir/forum/6---/21240-------#21240 متلب : عمومی Wed, 22 Feb 2017 20:51:21 +0000 ورود به سایت http://mathworks.ir/forum/6---/21238---#21238 http://mathworks.ir/forum/6---/21238---#21238 ببخشید من می خواستم تو متلب کدی بنویسم که سایتهایی که نام کاربری و رمز عبور دارن رو برام باز کنه،کسی میتونه راهنمایی کنه؟
از دستور urlwrite و urlread هم استفاده میکنم ولی نمیدونم اشتباهم کجاست :
نمونه
url=""
Urlread(url,post,{"Username","user","Pssword","pass"})
ممنون میشم کمکم کنید]]>
متلب : عمومی Wed, 22 Feb 2017 06:02:54 +0000