سایت تخصصی نرم افزار متلب، پروژه MATLAB، پروژه متلب - Forum Kunena Site Syndication http://mathworks.ir/ Tue, 22 Aug 2017 13:07:50 +0000 Kunena 1.6 http://mathworks.ir/components/com_kunena/template/default/images/icons/rss.png سایت تخصصی نرم افزار متلب، پروژه MATLAB، پروژه متلب - Forum http://mathworks.ir/ en-gb دسترسی به فیلم های آموزشی http://mathworks.ir/forum/6---/22050-----#22051 http://mathworks.ir/forum/6---/22050-----#22051 متلب : عمومی Mon, 21 Aug 2017 22:44:10 +0000 یک بردار http://mathworks.ir/forum/6---/22041--#22049 http://mathworks.ir/forum/6---/22041--#22049 حالا اگه یه ماتریس بخوام تولید کنم که مقادیر صفر و یک رو بگیره 32در شیش باشه
هر بار یه ستونش یک باشه بقیه ستونها اون سی و دو حالت دیکه رو بگیره چطور میشه]]>
متلب : عمومی Sun, 20 Aug 2017 19:03:08 +0000
تبدیل به رنگ مشکی http://mathworks.ir/forum/6---/22047----#22047 http://mathworks.ir/forum/6---/22047----#22047 CC = bwconncomp(BW);
L = labelmatrix(CC);
RGB = label2rgb(L);
چجوری میتونم با این دستور RGB بشه رنگ مشکی
اخه عکسام میشه رنگ ابی و یا یه رنگ دیگه
یا اگه یه کد دارین برای سگمنت کردن یه عکس باینری بفرستین
خیل ممنون]]>
متلب : عمومی Sun, 20 Aug 2017 14:01:11 +0000
ساخت شبکه عصبی کانولوشن http://mathworks.ir/forum/6---/22045----#22045 http://mathworks.ir/forum/6---/22045----#22045 چطور میتونم توی متلب با استفاده از تولباکس matconvnet یک شبکه عصبی کانولوشن بسازم ؟]]> متلب : عمومی Sun, 20 Aug 2017 03:45:33 +0000 ذخیره عکس با نام های خودش http://mathworks.ir/forum/6---/22030------#22043 http://mathworks.ir/forum/6---/22030------#22043 میتونی با dir لیست همه فایل ها رو به شکل رشته توی یک استراکچر داشته باشی. همچنین برای اینکه بفهمی با f,t شروع میشه کافیه که خانه اول رشته رو با f,t مقایسه کنی.]]> متلب : عمومی Sat, 19 Aug 2017 07:11:36 +0000 مشکل ارور دادن http://mathworks.ir/forum/6---/21921---#22037 http://mathworks.ir/forum/6---/21921---#22037 متلب : عمومی Thu, 17 Aug 2017 07:51:40 +0000 کاهش بعد داده ها با روش PCA http://mathworks.ir/forum/6---/22001-------pca#22036 http://mathworks.ir/forum/6---/22001-------pca#22036 admin نوشته:
بدون اشکال روی سیستم من اجرا شد!


متاسفانه برای من بازم همون خطا رو گرفت ...
Error using *
Inner matrix dimensions must agree.


به هر ممنونم بابتی وقتی که گذاشتید ...خیلی متشکر]]>
متلب : عمومی Thu, 17 Aug 2017 05:25:13 +0000
تبدیل کد متلب به c++ http://mathworks.ir/forum/6---/21999-----c#22013 http://mathworks.ir/forum/6---/21999-----c#22013 www.mathworks.com/products/matlab-coder.html]]> متلب : عمومی Sat, 12 Aug 2017 21:00:10 +0000 SVM http://mathworks.ir/forum/6---/22004-svm#22004 http://mathworks.ir/forum/6---/22004-svm#22004 چطوری می تونم space vector modulation رو توی محیط سیمولینک انجام بدم

می خوام یک اینورتر رو با این مدلاسیون انجام بدم
ممنون میشم که پاسخی بهم بدین
با تشکر]]>
متلب : عمومی Fri, 11 Aug 2017 13:43:55 +0000
اضافه کردن تولباکس به متلب http://mathworks.ir/forum/6---/21995-----#21997 http://mathworks.ir/forum/6---/21995-----#21997 Www.esr.org/ptm_index.html]]> متلب : عمومی Mon, 07 Aug 2017 22:34:18 +0000 حذف درایه صفر از ماتریس و مشخص بودن شماره سطرها http://mathworks.ir/forum/6---/21986----------#21994 http://mathworks.ir/forum/6---/21986----------#21994 فاطمه نوشته:
من میخوام در هر سطر اون درایه هایی که صفر هست رو حذف کنم بعد روی باقیمانده سیگما بگیرم.توی فرمولی که نوشتم hهمون درایه های Fهست
ماتریس ها را هم گقته ام که چطوری میشه.ممنون میشم


اگر شما درایه ها رو صفر کنی بعدش ماتریست نامیزون میشه. ماتریس دو بعدی رو فقط میتونی سطر یا ستونش رو حذف کنی وگرنه یا خطا میده یا بازم صفر جاش میشینه.
اما در مورد پیاده سازی فرمول کافیه بنویس sum(h*x)+N و همین!]]>
متلب : عمومی Mon, 07 Aug 2017 14:18:03 +0000
محدودیت کاردینالیتی http://mathworks.ir/forum/6---/21990--#21990 http://mathworks.ir/forum/6---/21990--#21990 چگونه بايد محدوديت کارديناليتی را در متلب وارد کرد آيا دستور خاصی دارد؟ محدوديت زير
yi =k i=1,…,n∑

LB.yi <xi <UB.yi

که k , LB , UB اعداد ثابت و y متغير باينری است.

ممنون از لطف شما]]>
متلب : عمومی Sun, 06 Aug 2017 05:15:22 +0000
حل معادلات غیرخطی پارامتری با دستور Solve http://mathworks.ir/forum/6---/21985-------solve#21985 http://mathworks.ir/forum/6---/21985-------solve#21985 یک دستگاه دو معادله دو مجهول به صورت پارامتری رو میخواستم حل کنم.کدی که در متلب نوشتم:
اول تمام متغیر هارو با syms تعریف کردم.
یکسری معادلات کمکی تعریف کردم
دستور solve رو به شکل زیر نوشتم:
([variable1 variable2],[first equation,second equation])=solve[S1,S2]
ولی متاسفانه جواب نمی گیرم و پیغام solution might be lost رو میده
ام فایل کدی رو که نوشتم در پیوست قرار میدم.
دوستان ممنون میشم راهنماییم کنید.]]>
متلب : عمومی Thu, 03 Aug 2017 13:45:11 +0000
خروجی اکسل http://mathworks.ir/forum/6---/21980--#21984 http://mathworks.ir/forum/6---/21980--#21984 varesh نوشته:
با سلام

من میخوام از متلب خروجی اکسل بگیرم. ماتریسم به این صورت هست که برای 40 تا x مختلف ماتریس های 100 تایی دارم. چطوری میتونم ازش خروجی بگیرم؟


از دستور xlswrite استفاده کنید به راحتی این کار رو براتون انجام میده]]>
متلب : عمومی Wed, 02 Aug 2017 16:13:31 +0000
سیمولینک http://mathworks.ir/forum/6---/21975#21975 http://mathworks.ir/forum/6---/21975#21975 من یه delay lock loop رو تو محیط سیمولینک طراحی کردم 6 تا خروجی مختلف با فرکانسهای مختلف دارم که میخوام این 6تا خروجی رو به یه بلوک بدم و تو این بلوک بتونم با استفاده از کد mfile این ورودیها رو ترکیب کنم البته یه پایه کنترلی روی این بلوک هم میخوام که مثلا با استفاده از این پایه با وارد کردن یک عدد تک رقمی بتونم فرکانس سیگنال خروجی رو تعیین کنم. بلوک Embedded
MATLAB Function رو پیدا کردم ولی این بلوک پایه کنترلی نداره حالا اگه کسی بلوک دیگه ای رو میدونه یا روش بهتری رو بلد هست ممنون میشم راهنمایی کنه... اگه کسی بلده و میتونه راهنمایی کنه با آی دی تلگرام elec_reza@ ممنون میشم]]>
متلب : عمومی Tue, 01 Aug 2017 07:14:36 +0000
(fsolve &relative norm(step http://mathworks.ir/forum/6---/21965-fsolve-arelative-normstep#21974 http://mathworks.ir/forum/6---/21965-fsolve-arelative-normstep#21974 armin020 نوشته:
تشکر. اگر مقادیر 'TolFun',1e-5,'TolX',1e-5 قرار دهم، یکی از مقادیر پاسخ صفر نشان میدهد. و پیغام زیر را نشان میدهدد: Equation solved, fsolve stalled.

همچنین باید معادله برای I های مختلف حل شود.اما وقتی I را مقادیر بالاتر قرار میدهم no solution میشود.( حدس اولیه را هم تغییر دادم. )ایا مشکل از حدس اولیه است ؟؟ و راهی بهتر برای یافتن حدس اولیه وجود دارد؟؟


اون پیغامی که میده که جواب پیدا کردم و برنامه متوقف شد برای اینه که برنام هبه تلورانس تابع رسیده.
حدس اولیه قطعا تاثیر داره اونم تو مساله شما که انقدر به خودی خود داسنان داره. روش های مختلفی برای مقدار دهی اولیه هستند که البته من تخصصی توشون ندارم ولی پیشنهاد میکنم مطالعه بفرمایید که کمکتون میکنه]]>
متلب : عمومی Sun, 30 Jul 2017 19:37:39 +0000
استفاده از index ماتریس http://mathworks.ir/forum/6---/21957---index-#21967 http://mathworks.ir/forum/6---/21957---index-#21967 اما شما نیازی نیست از X1,x2,... استفاده کنی. ماتریست رو توی A میسازی و هر بار با Reshpae(A,7,5) برای مثال میریزیش توی result{i} یا یه همچین چیزی.]]> متلب : عمومی Fri, 28 Jul 2017 15:38:15 +0000 متلب R2006b http://mathworks.ir/forum/6---/12723--r2006b#21964 http://mathworks.ir/forum/6---/12723--r2006b#21964 متلب : عمومی Wed, 26 Jul 2017 20:12:37 +0000 اصلاح کد مربوط به شکل S-Curve http://mathworks.ir/forum/6---/21937------s-curve#21963 http://mathworks.ir/forum/6---/21937------s-curve#21963 Hossein نوشته:
سلام،
این برنامه SCURVE که نوشتین، چرا چیزی نمایش نمیده؟
باید بدونیم که این منحنی که شبیه S هست رو چطور میشه ساخت،اول یه نسخه ساده از کدتون رو که تونستین منحنی های S مانند رو نمایش بدین بفرستین، تا بشه بعدش روی مارکرها و رنج اش کار کرد.


خیـــــــلی ممنون بابت جوابتون، فایل هایی که برام فرستادین خیلی خوبن دستتون درد نکن اما اگر طوری بشه که مارکر ها روی مسیر حرکت کننداون بهتره چون واسه مرحله بعدی نیاز دارم که این اتفاق بیفته.

این فایل رو هم که گفتین ارسال می کنم]]>
متلب : عمومی Wed, 26 Jul 2017 04:26:19 +0000
ذخیره خروجی حلقه for http://mathworks.ir/forum/6---/21930----for#21952 http://mathworks.ir/forum/6---/21930----for#21952 امیر نوشته:
ببخشيد يک سوال داشتم:
دو حلقه for تودرتو داريم که خروجی حلقه داخلی يک ماتريس است و حالا می خواهيم اين ماتريس های حاصل از حلقه اول را در هربار اجرا بصورت جداگانه داشته باشيم؟؟
ممنون ميشم اگر راهنمايي بفرماييد.


اگر کدت رو بذاری دقیق تر میشه گفت ولی این روش زیرم یک روش معمول هست
for i=1:N
for j=1:M
%codes to compute matrix A
end
matrix{i} = A;
end]]>
متلب : عمومی Mon, 24 Jul 2017 16:31:51 +0000
حذف قسمتی از تصویر http://mathworks.ir/forum/6---/21933----#21951 http://mathworks.ir/forum/6---/21933----#21951 sa نوشته:
وقت بخیر.من یه قسمتی از تصویر زیر رو در متلب باید حذف کنم.ممنون میشم تو نوشتن دستورش بهم کمک کنین.


کدوم قسمت رو دقیقا میخوای حذف کنی؟]]>
متلب : عمومی Mon, 24 Jul 2017 16:30:19 +0000
مشکل در ذخیره کردن داده های نمودار رسم شده http://mathworks.ir/forum/6---/21940---------#21950 http://mathworks.ir/forum/6---/21940---------#21950 Hossein نوشته:
به جای اون فانشکن میشه از یه روش دیگه استفاده کرد:
متغیرمون رو تبدیل کنیم به double یا integer و بعد ذخیره اش کنیم:


خیلی ممنون از زحماتی ک کشیدید درست شد ]]>
متلب : عمومی Mon, 24 Jul 2017 05:11:02 +0000