موضوع: دستور eval?

دستور eval? 3 سال 1 ماه ago #14390

  • capra
  • آواتار capra
  • آفلاين
  • Senior Boarder
  • ارسال ها: 49
  • تشکر دریافت شد 11
  • امتياز: 2
درود.
مثال راجع به دستور evalمیخواستم.
میدونم که با این دستور میشه یک string رو به صورت دستور اجراش کرد. اما کلا میخوام بدونم این دستور میتونه کجاها به درد بخوره؟
ممنون
مدير دسترسي عمومي براي نوشتن را غيرفعال كرده است.
كاربر(ان) زير تشكر كردند: imaaan

پاسخ: دستور eval? 3 سال 1 ماه ago #14395

  • sbh400
  • آواتار sbh400
  • آفلاين
  • Moderator
  • ارسال ها: 1062
  • تشکر دریافت شد 434
  • امتياز: 105
سلام
این یه کد برای تولید چند تا متغیر با حلقه:

clc
clear all

for i=1:5
i=num2str(i);
x=;
eval(x)
end
دنيا دو روز است
يک روز با تو و روز ديگر عليه تو
روزي که با توست مغرور مشو و روزي که عليه توست نااميد مگرد
زيرا هر دو پايان پذيرند
امام علي(ع)

(E-mail: این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید)
(Telegram id: @sbh400)...
آخرين ويرايش: 3 سال 1 ماه ago توسط sbh400.
مدير دسترسي عمومي براي نوشتن را غيرفعال كرده است.
كاربر(ان) زير تشكر كردند: imaaan, helia, sajed68, capra

پاسخ: دستور eval? 3 سال 1 ماه ago #14406

  • imaaan
  • آواتار imaaan
  • آفلاين
  • Moderator
  • ارسال ها: 1583
  • تشکر دریافت شد 1059
  • امتياز: 204
capra نوشته:
درود.
مثال راجع به دستور evalمیخواستم.
میدونم که با این دستور میشه یک string رو به صورت دستور اجراش کرد. اما کلا میخوام بدونم این دستور میتونه کجاها به درد بخوره؟
ممنون

سلام
دوست عزیز ترجیحا از این دستور استفاده نکنین، بیشتر باعث پیچیدگی کدتون میشه و استفاده از آرایه های متلب (ماتریس، cell و struct) به جای تعریف متغیر های اضافی به مراتب ساده تر هست:

Why is it advised to avoid using the "eval" function
مدير دسترسي عمومي براي نوشتن را غيرفعال كرده است.
كاربر(ان) زير تشكر كردند: helia, capra
مدت زمان ساخت صفحه: 0.060 ثانیه