موضوع: errorbar

errorbar 1 ماه 2 ساعت ago #22116

  • sara1169
  • آواتار sara1169
  • آفلاين
  • Fresh Boarder
  • ارسال ها: 1
  • امتياز: 0
سلام دوستان،

من خیلی خیلی تازه وارد هستم در زمینه متلب!
برای یه مقاله ای که دارم تهیه اش میکنم نمودارهای curve fitting رو با استفاده از متلب رسم کردم. منتها من از میانگین داده ها استفاده کردم. حالا میخوام نمودارام اروربار داشته باشه. دو تا سوال: 1- اینکه چطور دستور ارور بار رو در دستورم قرار بدم؟ چون با errorbar(x,y,E اجرا نمیشه و مینویسه که E تعریف نشده. 2- داده هارو باید به چه صورتی قرار بدم در فایل اکسلم؟ منظورم اینه که تکرارها زیرهم باید باشه؟

این چیزی هست که من نوشتم برای رسم نمودارها:

A=xlsread('C:\Users\Sara\Desktop\book');
x=A(:,1);
y=A(:,2);
f=fit(x,y,'k*x^n')
plot(f,'--',x,y,'o');
xlabel('Time (min)')
ylabel('qt(ppm)')
d=fit(x,y,'(q*k*x)/(1+k*x)')
hold on
plot(d,'b:',x,y, 'o');
legend('exp','pseudo','off','first')
legend('exp','pseudo','exp','first')
مدير دسترسي عمومي براي نوشتن را غيرفعال كرده است.

errorbar 4 هفته 1 روز ago #22120

  • admin
  • آواتار admin
  • آفلاين
  • Administrator
  • ارسال ها: 23
  • تشکر دریافت شد 4
  • امتياز: 0
sara1169 نوشته:
سلام دوستان،

من خیلی خیلی تازه وارد هستم در زمینه متلب!
برای یه مقاله ای که دارم تهیه اش میکنم نمودارهای curve fitting رو با استفاده از متلب رسم کردم. منتها من از میانگین داده ها استفاده کردم. حالا میخوام نمودارام اروربار داشته باشه. دو تا سوال: 1- اینکه چطور دستور ارور بار رو در دستورم قرار بدم؟ چون با errorbar(x,y,E اجرا نمیشه و مینویسه که E تعریف نشده. 2- داده هارو باید به چه صورتی قرار بدم در فایل اکسلم؟ منظورم اینه که تکرارها زیرهم باید باشه؟

این چیزی هست که من نوشتم برای رسم نمودارها:

A=xlsread('C:\Users\Sara\Desktop\book');
x=A(:,1);
y=A(:,2);
f=fit(x,y,'k*x^n')
plot(f,'--',x,y,'o');
xlabel('Time (min)')
ylabel('qt(ppm)')
d=fit(x,y,'(q*k*x)/(1+k*x)')
hold on
plot(d,'b:',x,y, 'o');
legend('exp','pseudo','off','first')
legend('exp','pseudo','exp','first')

1- برای استفاده از Errorbar شما باید E یعنی خطا رو تعریف کنی. یک روش ساده تغریف انحراف از معیار به عنوان E هست که مثالش رو برات اوردم
e = std(y)*ones(size(x));
2-اگر منظورت نحوه قرار دادن سطری یا ستونی بودن اطلاعاتت هست باید بگم فرقی نمیکنه. در هر صورت داده هات رو باید یا به صورت x = A(:,1) بخونی یا x=A(1,:).
مدير دسترسي عمومي براي نوشتن را غيرفعال كرده است.
مدت زمان ساخت صفحه: 0.051 ثانیه