آخرين ارسالهاي تالار

موضوع هاي بيشتر »


پیاده سازی یک تصویر بصورت اعداد باینری
(1 مشاهده) (1) مهمان
  • صفحه:
  • 1

موضوع: پیاده سازی یک تصویر بصورت اعداد باینری

پیاده سازی یک تصویر بصورت اعداد باینری 1 ماه, 1 هفته پيش #20894

  • zalidousti
  • ( كاربر )
  • آفلاين
  • Fresh Boarder
  • ارسال: 1
  • امتياز: 0
سلام
یه سوال داشتم.ممنون میشم راهنمایی کنید
اگر بخواهم یک تصویر را بصورت باینری نشون بدم چطور میشه اینکار کرد؟ دستور زیر را وارد میکنم ولی حدود 1000تا عدد میده که متوجه نمیشم این اعداد چی هستن؟

g=im2uint8(f);

پاسخ: پیاده سازی یک تصویر بصورت اعداد باینری 1 ماه پيش #20896

  • الهام
  • ( كاربر )
  • آفلاين
  • Fresh Boarder
  • ارسال: 5
  • امتياز: 0
سلام

باید از دستور im2bw استفاده کنید.

bw=im2bw(im;)
  • صفحه:
  • 1
زمان ايجاد صفحه: 0.09 ثانيه