آخرين ارسالهاي تالار

ارسالي جهت نمايش وجود ندارد


ایجاد فایل ها gui در workspace
(1 مشاهده) (1) مهمان
  • صفحه:
  • 1

موضوع: ایجاد فایل ها gui در workspace

ایجاد فایل ها gui در workspace 4 هفته پيش #21660

  • یاسین
  • ( كاربر )
  • آفلاين
  • Fresh Boarder
  • ارسال: 4
  • امتياز: 0
سلام
نمیدونم شاید سوالم اشتباه باشه !
مبتدی هستم و درحال فراگیری نرم افزار

پیوست 1

درحالت اول که کد ها بصورت اسکریپی اجرا میشند
خیلی عالی صدا ضبط و پخش میشه
و دو تا فایل playerObj و myVoice را در workspace ایجاد میکند

پیوست 2

اما زمانی ک میخوام با دکمه ها این کار رو انجام بدم
تو محیط workspace این فایل هارو ایجاد نمیکنه
myVoice و playerObj

پیوست آخر کد
پيوست:
آخرين ويرايش: 4 هفته پيش ارسال توسط یاسین.

پاسخ: ایجاد فایل ها gui در workspace 4 هفته پيش #21662

  • Hossein
  • ( كاربر )
  • آفلاين
  • Senior Boarder
  • ارسال: 42
  • امتياز: 17
سلام،
متغیرها در داخل توابع بصورت local هستن، برای اینکه متغیر موردنظرتون توسط سایر توابع قابل رویت و دسترسی باشه باید بصورت global تعریفش کنید:
global myVoice
myVoice = audiorecorder

اما استفاده از این دستور متغیر رو فقط برای سایر توابع قابل رویت میکنه و همچنان از workspace قابل دسترسی نیستن
برای اینکه متغیرهاتون رو در workspace ببینید میتونید از فانکشن های assignin یا
evalin استفاده کنید.
كاربر(ان) زير تشكر كردند: حسین, یاسین

پاسخ: ایجاد فایل ها gui در workspace 3 هفته, 6 روز پيش #21664

  • یاسین
  • ( كاربر )
  • آفلاين
  • Fresh Boarder
  • ارسال: 4
  • امتياز: 0
سلام
ابتدا تشکر میکنم از اینکه به سوالمون پاسخ دادید

جناب من از روشی که فرمودید استفاده کردم و برای ذخیره کردن مشکلی ندارم الان
اما برای فراخوانی باز به مشکل بر خوردم اگر مقدوره راهنمایی کنید ممنون

میگه نمیشناسم myvoice رو

function pushbutton1_Callback(hObject, eventdata, handles)
myVoice = audiorecorder;
disp('Start speaking.');
recordblocking(myVoice, 5);
y = getaudiodata(myVoice);
assignin('base', 'myVoice', y);
disp('End of recording.');
 
function pushbutton2_Callback(hObject, eventdata, handles)
disp('start playing.');
playerObj=play(myVoice)
assignin('base', 'playerObj', playerObj);
get(playerObj)
disp('End of playing.');
پيوست:
آخرين ويرايش: 3 هفته, 6 روز پيش ارسال توسط یاسین.

پاسخ: ایجاد فایل ها gui در workspace 3 هفته, 6 روز پيش #21667

  • Hossein
  • ( كاربر )
  • آفلاين
  • Senior Boarder
  • ارسال: 42
  • امتياز: 17
مشکل اینه که همچنان متغیر myVoice رو global نکردی، کد رو به این صورت اصلاح کن:
function pushbutton1_Callback(hObject, eventdata, handles)
global myVoice
myVoice = audiorecorder;
disp('Start speaking.');
recordblocking(myVoice, 5);
y = getaudiodata(myVoice);
assignin('base', 'myVoice', y);
disp('End of recording.');
function pushbutton2_Callback(hObject, eventdata, handles)
disp('start playing.');
global myVoice
playerObj=play(myVoice)
assignin('base', 'playerObj', playerObj);
get(playerObj)
disp('End of playing.')
آخرين ويرايش: 3 هفته, 6 روز پيش ارسال توسط Hossein.
كاربر(ان) زير تشكر كردند: یاسین

پاسخ: ایجاد فایل ها gui در workspace 3 هفته, 6 روز پيش #21669

  • یاسین
  • ( كاربر )
  • آفلاين
  • Fresh Boarder
  • ارسال: 4
  • امتياز: 0
سلام. یه دنیا ممنون
كاربر(ان) زير تشكر كردند: Hossein
  • صفحه:
  • 1
زمان ايجاد صفحه: 0.16 ثانيه
logo-samandehi