سایت تخصصی نرم افزار متلب، پروژه MATLAB، پروژه متلب - Forum Kunena Site Syndication http://mathworks.ir/ Tue, 22 Aug 2017 13:07:06 +0000 Kunena 1.6 http://mathworks.ir/components/com_kunena/template/default/images/icons/rss.png سایت تخصصی نرم افزار متلب، پروژه MATLAB، پروژه متلب - Forum http://mathworks.ir/ en-gb تونر چیست ؟ http://mathworks.ir/forum/4--/22053---#22053 http://mathworks.ir/forum/4--/22053---#22053 اصول صحیح نگهداری و استفاده از تونر



عناصر تشکیل‌ دهنده‌ پودر تونر:

تونر، پودری خاص با فشردگی و غلظت زیاد است. تونر در شارژ کارتریجِ پرینترهای لیزریِ رنگی و سیاه‌ و‌ سفید به کار می رود. تونر در پرینترهای لیزریِ رنگی عبارت از مشکی، آبی، زرد و قرمز است. ترکیبات تشکیل‌ دهنده‌ی تونر در محصولات هر شرکت و کارخانه‌‌ی سازنده‌‌ی آن می‌تواند متفاوت باشد. از طرف دیگر باید توجه داشت که در هر پرینتری نمی‌توان از هر نوع تونری استفاده کرد، اما در یک نگاه کلی ترکیبات اصلی پودر تونر شامل: پودر کربن، پلیمرهای خاص ، پلی‌استر، رزین و اکسیدآهن می‌باشد که پودر کربن بیش‌ترین ماده‌ی تشکیل‌دهنده‌ی آن است.

نکته‌ی مهم در کیفیت پودر تونر، کوچک بودن ذرات تشکیل‌ دهنده‌ی آن می‌باشد. هر قدر ذرات پودر تونر کوچک‌تر باشند کیفیت چاپ بهتر خواهد بود، به همین دلیل کارخانه‌های سازنده‌ی تونر، برای افزایش کیفیت چاپ، ذرات تونرِ تولیدی خود را از ۱۶ میکرون به حدود 8 میکرون رسانده‌اند. اساس این شیوه بر روش "امولاسیون" emulasion استوار است.

تولیدکنندگان اصلی، تونر را در درون کارترج دستگاه به فروش می‌رسانند، اما تولیدکنندگان فرعی آن را در بطری‌ها و بسته‌های متفاوت از 45 گرمی تا 10 کیلویی عرضه می‌کنند. شارژ تونر خود مبحث جداگانه‌ای است و نیاز به دانستن فرمول دقیق هر یک از تونرها و آگاهی از کارتریج مخصوص آن تونر را دارد.



محفظه‌ ای که در آن پودر (تونر)، یا جوهر چاپ نگهداری می‌گردد "کارتریج" نام دارد. در پرینترهای لیزری از کارتریج تونر استفاده می‌شود. یک کارتریج پرینترِ لیزری از دو قسمت اصلی تشکیل شده است:

تونر (پودر)
درام

در پرینترهای لیزری انتقال دستورات چاپ از پرینتر به سطح کاغذ توسط این دو قسمت انجام می‌شود. ترکیب قرار گرفتن این دو قطعه در پرینترهای مختلف می‌تواند به صورت پهلوی هم و یا مجزّا باشد که در پرینترهای لیزریِ سیا‌ه‌ و‌ سفید، تونر و درام اکثراً پهلوی هم هستند.

لازم است در هنگام خرید، استفاده و نگهداری از تونرِ پرینترهای لیزری، نکاتی را در نظر داشته باشید که در این‌جا به مهم‌ترین آن‌ ها اشاره می‌کنیم:

تونر یک ماده‌ی سمی محسوب می شود و تا 30 ماده‌ی شیمیایی در آن قابل تشخیص است.
بزرگی هر ذره‌ی تونر 2/. میکرون است و می‌تواند تا 6 ساعت در هوا معلق بماند، بهتر است بدانید که حتی جارو برقی‌ های قوی خانگی نیز قادر نیستند ذرات کوچک‌تر از 10/. میکرون را جذب کنند!
اگر تونر به پوست دست و یا به لباستان چسبید آن را فقط با آب سرد بشویید و به هیچ عنوان برای شستن تونر از آب گرم استفاده نکنید در غیر این صورت باعث جذب بیش‌تر آن، به محل تماس می‌شوید.
اگر دستتان به تونر ذوب‌ شده خورد، باید آن را به وسیله‌ی حلال، پاک کنید. اثر برخورد تونر ذوب‌ شده با لباس و پارچه به سختی پاک می‌شود.
تنفس زیاد ماده‌ی کربن موجود در تونر به مدت 15 الی 20 سال باعث بروز بیماری‌های ریوی خواهد شد.
عمر مفید یک ذره‌ی تونر در یک اتاق بدون رطوبت یک سال تمام است!
شارژ کردن کارتریج با تونر غیر اصل، موجب کیفیت بد چاپ و حتی آسب دیدن پرینترتان خواهد شد. تونر های ارائه شده توسط فروشگاه آوند، با کیفیت عالی تقدیم می شود. این تونر ها توسط بهترین تکنیسن های تعمیرات ماشین های اداری تست شده است.
قبل از شارژ کارتریج تونر، تمیز کردن آن باعث کارکرد بهتر تونر می‌شود. در این مورد برحسب دستورالعمل و یا نظر متخصصان پرینتر می‌توانید از وسایل ایجاد کننده‌ی جریان هوا و یا خلاء برای تمیز کردن تونر استفاده کنید.
حتی در پودر تونرهای رنگیِ اورجینال نیز، به دلیل عدم وجود حالت مغناطیسی، تا حدی ریزش مشاهده می‌شود.
اگر پودر تونر مورد استفاده‌ی شما باکیفیت باشد، سیاهی و تو در تویی بیش از حد بر روی صفحه‌ی پرینت گرفته شده مشاهده نخواهد شد. ضخامت حروفی که با پودر تونرِ با کیفیت چاپ شده باشد باید برابر با 5.5 میکرون باشد.
در برخی از کارتریج‌های تونردار وجود "چیپست" (Chip) علاوه بر علت معمولی آن، در تنظیم کالیبراسیون رنگ کارتریج جدید نیز تأثیرگذار است.
آوند پرینتر]]>
گفتگوی آزاد Tue, 22 Aug 2017 12:50:09 +0000
دسترسی به فیلم های آموزشی http://mathworks.ir/forum/6---/22050-----#22051 http://mathworks.ir/forum/6---/22050-----#22051 متلب : عمومی Mon, 21 Aug 2017 22:44:10 +0000 یک بردار http://mathworks.ir/forum/6---/22041--#22049 http://mathworks.ir/forum/6---/22041--#22049 حالا اگه یه ماتریس بخوام تولید کنم که مقادیر صفر و یک رو بگیره 32در شیش باشه
هر بار یه ستونش یک باشه بقیه ستونها اون سی و دو حالت دیکه رو بگیره چطور میشه]]>
متلب : عمومی Sun, 20 Aug 2017 19:03:08 +0000
تبدیل به رنگ مشکی http://mathworks.ir/forum/6---/22047----#22047 http://mathworks.ir/forum/6---/22047----#22047 CC = bwconncomp(BW);
L = labelmatrix(CC);
RGB = label2rgb(L);
چجوری میتونم با این دستور RGB بشه رنگ مشکی
اخه عکسام میشه رنگ ابی و یا یه رنگ دیگه
یا اگه یه کد دارین برای سگمنت کردن یه عکس باینری بفرستین
خیل ممنون]]>
متلب : عمومی Sun, 20 Aug 2017 14:01:11 +0000
ساخت شبکه عصبی کانولوشن http://mathworks.ir/forum/6---/22045----#22045 http://mathworks.ir/forum/6---/22045----#22045 چطور میتونم توی متلب با استفاده از تولباکس matconvnet یک شبکه عصبی کانولوشن بسازم ؟]]> متلب : عمومی Sun, 20 Aug 2017 03:45:33 +0000 چطور یک plot متلب رو به تصویر binary تبدیل کنم؟ http://mathworks.ir/forum/9----/22028---plot-----binary--#22044 http://mathworks.ir/forum/9----/22028---plot-----binary--#22044 گرافیک و پردازش تصویر Sat, 19 Aug 2017 07:24:00 +0000 ذخیره عکس با نام های خودش http://mathworks.ir/forum/6---/22030------#22043 http://mathworks.ir/forum/6---/22030------#22043 میتونی با dir لیست همه فایل ها رو به شکل رشته توی یک استراکچر داشته باشی. همچنین برای اینکه بفهمی با f,t شروع میشه کافیه که خانه اول رشته رو با f,t مقایسه کنی.]]> متلب : عمومی Sat, 19 Aug 2017 07:11:36 +0000 الگوریتم sum product http://mathworks.ir/forum/18---/22040--sum-product#22040 http://mathworks.ir/forum/18---/22040--sum-product#22040 من میخوام هر بار یک المان برداری رو fixکنم (به خاطر به دست آوردن خطا)و summation روی بقیه به غیر از اون المان انجام بدم.مثال زیر را آورده ام که کمک کنید.بلد نبستم کدشو بنویسم.خواهش میکنم کمک کنید.]]> سیستم های مخابراتی Fri, 18 Aug 2017 06:38:54 +0000 مشکل ارور دادن http://mathworks.ir/forum/6---/21921---#22037 http://mathworks.ir/forum/6---/21921---#22037 متلب : عمومی Thu, 17 Aug 2017 07:51:40 +0000 کاهش بعد داده ها با روش PCA http://mathworks.ir/forum/6---/22001-------pca#22036 http://mathworks.ir/forum/6---/22001-------pca#22036 admin نوشته:
بدون اشکال روی سیستم من اجرا شد!


متاسفانه برای من بازم همون خطا رو گرفت ...
Error using *
Inner matrix dimensions must agree.


به هر ممنونم بابتی وقتی که گذاشتید ...خیلی متشکر]]>
متلب : عمومی Thu, 17 Aug 2017 05:25:13 +0000
تولباکس matconvnet http://mathworks.ir/forum/9----/22020--matconvnet#22020 http://mathworks.ir/forum/9----/22020--matconvnet#22020 من دنبال آموزش تولباکس matconvnet به زبان فارسی هستم . یک سری فیلم دارم که انگلیسیه و راستش درست متوجه نشدم . کسی مرجعی یا کتابی در این مورد سراغ داره معرفی کنه ؟
ممنون میشم اگه کسی کمکم کنه]]>
گرافیک و پردازش تصویر Mon, 14 Aug 2017 18:50:26 +0000
برنامه http://mathworks.ir/forum/-matlab/22019#22019 http://mathworks.ir/forum/-matlab/22019#22019 من میخواهم برنامه ای بنویسم که در آن یک بردار را بگیرد و آن را به بردارهای صعودی و نزولی افراز کند.

برای مثال :

aرا تبدیل کند به :
a=[1 3 5 4 2 8 9]
b{1}=[1 3 5]
b{2}=[4 2]
b{3}=[8 9]

[/left]]]>
مشکلات MATLAB Mon, 14 Aug 2017 07:16:03 +0000
تبدیل کد متلب به c++ http://mathworks.ir/forum/6---/21999-----c#22013 http://mathworks.ir/forum/6---/21999-----c#22013 www.mathworks.com/products/matlab-coder.html]]> متلب : عمومی Sat, 12 Aug 2017 21:00:10 +0000 مشکل در ایجاد gui http://mathworks.ir/forum/gui/22000----gui#22012 http://mathworks.ir/forum/gui/22000----gui#22012 این خطا برای فراخوانی چندباره تابع بازگشتی معمولا نمایش داده میشه]]> GUI Sat, 12 Aug 2017 20:52:52 +0000 اشکال در ران کردن متلب http://mathworks.ir/forum/-matlab/22002-----#22010 http://mathworks.ir/forum/-matlab/22002-----#22010 مشکلات MATLAB Sat, 12 Aug 2017 20:49:35 +0000 epanet-matlab-toolkit http://mathworks.ir/forum/-matlab/22006-epanet-matlab-toolkit#22006 http://mathworks.ir/forum/-matlab/22006-epanet-matlab-toolkit#22006 من فایلهای مختلف toolkit رو توی Matlab اجرا میکنم. اما خطای زیادی میده و بعضیشون اصلا اجرا نمیشه. یک نمونه رو run گرفتم که به نظر اجرا شد اما باز هم خطاهای زیادی مشاهده شد، خطاهایی مثل:

Error 504 - could not open hydraulic results file.
Error 509 - could not open differential equation solver.
Error 510 - could not open algebraic equation solver.


و یا خطایی هم مشاهده کردم به این صورت:

Error 504 - could not open hydraulic results file.
Warning: The data type 'FcnPtr' used by function ENepanet does not exist.
> In loadlibrary at 461
In epanet>ENLoadLibrary at 2341
In epanet>epanet.epanetLoadLibrary at 388
In epanet>epanet.epanet at 236
In TEST at 813


کسی اگه میدونه مشکل چی هست ممنون میشم راهنمایی کنه. ویندوز من 8.1 و Matlab 2010 هست. آیا میتونه مشکل از Matlab باشه؟ اگر 2012 نصب کنم رفع میشه؟ یا ممکنه اون مثال مشکل داشته باشه؟ فایل Toolkit رواز سایت github.com دانلود کردم
متشکرم]]>
مشکلات MATLAB Fri, 11 Aug 2017 16:57:03 +0000
SVM http://mathworks.ir/forum/6---/22004-svm#22004 http://mathworks.ir/forum/6---/22004-svm#22004 چطوری می تونم space vector modulation رو توی محیط سیمولینک انجام بدم

می خوام یک اینورتر رو با این مدلاسیون انجام بدم
ممنون میشم که پاسخی بهم بدین
با تشکر]]>
متلب : عمومی Fri, 11 Aug 2017 13:43:55 +0000
روش split-step fourier transform http://mathworks.ir/forum/26-----/21987--split-step-fourier-transform#21998 http://mathworks.ir/forum/26-----/21987--split-step-fourier-transform#21998 سایر الگوریتم ها بهینه سازی Tue, 08 Aug 2017 18:36:08 +0000 اضافه کردن تولباکس به متلب http://mathworks.ir/forum/6---/21995-----#21997 http://mathworks.ir/forum/6---/21995-----#21997 Www.esr.org/ptm_index.html]]> متلب : عمومی Mon, 07 Aug 2017 22:34:18 +0000 حذف درایه صفر از ماتریس و مشخص بودن شماره سطرها http://mathworks.ir/forum/6---/21986----------#21994 http://mathworks.ir/forum/6---/21986----------#21994 فاطمه نوشته:
من میخوام در هر سطر اون درایه هایی که صفر هست رو حذف کنم بعد روی باقیمانده سیگما بگیرم.توی فرمولی که نوشتم hهمون درایه های Fهست
ماتریس ها را هم گقته ام که چطوری میشه.ممنون میشم


اگر شما درایه ها رو صفر کنی بعدش ماتریست نامیزون میشه. ماتریس دو بعدی رو فقط میتونی سطر یا ستونش رو حذف کنی وگرنه یا خطا میده یا بازم صفر جاش میشینه.
اما در مورد پیاده سازی فرمول کافیه بنویس sum(h*x)+N و همین!]]>
متلب : عمومی Mon, 07 Aug 2017 14:18:03 +0000
مشکل در import کردن data set http://mathworks.ir/forum/-matlab/18803---import--data-set#21993 http://mathworks.ir/forum/-matlab/18803---import--data-set#21993 ras نوشته:
سلام
من میخوام kddcup99 رو توی متلب خوشه بندی کنم با چه کدی می شه نقاط داده داخل مطلب رو با تابع kmeans خوشه بندی کرد؟
با تشکر


سوالتون رو واضح بپرسید. با همون cmeans توی متلب میشه در حالت عادی این کار رو کرد. مشکل شما چیه دقیقا؟]]>
مشکلات MATLAB Mon, 07 Aug 2017 08:53:54 +0000
ماتریس ارتباطات با تولباکس Mutual information http://mathworks.ir/forum/8---/21992-----mutual-information#21992 http://mathworks.ir/forum/8---/21992-----mutual-information#21992 با تشکر]]> تولباکس های متلب Mon, 07 Aug 2017 05:38:35 +0000 محدودیت کاردینالیتی http://mathworks.ir/forum/6---/21990--#21990 http://mathworks.ir/forum/6---/21990--#21990 چگونه بايد محدوديت کارديناليتی را در متلب وارد کرد آيا دستور خاصی دارد؟ محدوديت زير
yi =k i=1,…,n∑

LB.yi <xi <UB.yi

که k , LB , UB اعداد ثابت و y متغير باينری است.

ممنون از لطف شما]]>
متلب : عمومی Sun, 06 Aug 2017 05:15:22 +0000
حل معادلات غیرخطی پارامتری با دستور Solve http://mathworks.ir/forum/6---/21985-------solve#21985 http://mathworks.ir/forum/6---/21985-------solve#21985 یک دستگاه دو معادله دو مجهول به صورت پارامتری رو میخواستم حل کنم.کدی که در متلب نوشتم:
اول تمام متغیر هارو با syms تعریف کردم.
یکسری معادلات کمکی تعریف کردم
دستور solve رو به شکل زیر نوشتم:
([variable1 variable2],[first equation,second equation])=solve[S1,S2]
ولی متاسفانه جواب نمی گیرم و پیغام solution might be lost رو میده
ام فایل کدی رو که نوشتم در پیوست قرار میدم.
دوستان ممنون میشم راهنماییم کنید.]]>
متلب : عمومی Thu, 03 Aug 2017 13:45:11 +0000
خروجی اکسل http://mathworks.ir/forum/6---/21980--#21984 http://mathworks.ir/forum/6---/21980--#21984 varesh نوشته:
با سلام

من میخوام از متلب خروجی اکسل بگیرم. ماتریسم به این صورت هست که برای 40 تا x مختلف ماتریس های 100 تایی دارم. چطوری میتونم ازش خروجی بگیرم؟


از دستور xlswrite استفاده کنید به راحتی این کار رو براتون انجام میده]]>
متلب : عمومی Wed, 02 Aug 2017 16:13:31 +0000
باز کردن فایلهای با پسوند grib2 در متلب http://mathworks.ir/forum/8---/21927------grib2--#21979 http://mathworks.ir/forum/8---/21927------grib2--#21979 تولباکس های متلب Tue, 01 Aug 2017 12:31:26 +0000 سیمولینک http://mathworks.ir/forum/6---/21975#21975 http://mathworks.ir/forum/6---/21975#21975 من یه delay lock loop رو تو محیط سیمولینک طراحی کردم 6 تا خروجی مختلف با فرکانسهای مختلف دارم که میخوام این 6تا خروجی رو به یه بلوک بدم و تو این بلوک بتونم با استفاده از کد mfile این ورودیها رو ترکیب کنم البته یه پایه کنترلی روی این بلوک هم میخوام که مثلا با استفاده از این پایه با وارد کردن یک عدد تک رقمی بتونم فرکانس سیگنال خروجی رو تعیین کنم. بلوک Embedded
MATLAB Function رو پیدا کردم ولی این بلوک پایه کنترلی نداره حالا اگه کسی بلوک دیگه ای رو میدونه یا روش بهتری رو بلد هست ممنون میشم راهنمایی کنه... اگه کسی بلده و میتونه راهنمایی کنه با آی دی تلگرام elec_reza@ ممنون میشم]]>
متلب : عمومی Tue, 01 Aug 2017 07:14:36 +0000
(fsolve &relative norm(step http://mathworks.ir/forum/6---/21965-fsolve-arelative-normstep#21974 http://mathworks.ir/forum/6---/21965-fsolve-arelative-normstep#21974 armin020 نوشته:
تشکر. اگر مقادیر 'TolFun',1e-5,'TolX',1e-5 قرار دهم، یکی از مقادیر پاسخ صفر نشان میدهد. و پیغام زیر را نشان میدهدد: Equation solved, fsolve stalled.

همچنین باید معادله برای I های مختلف حل شود.اما وقتی I را مقادیر بالاتر قرار میدهم no solution میشود.( حدس اولیه را هم تغییر دادم. )ایا مشکل از حدس اولیه است ؟؟ و راهی بهتر برای یافتن حدس اولیه وجود دارد؟؟


اون پیغامی که میده که جواب پیدا کردم و برنامه متوقف شد برای اینه که برنام هبه تلورانس تابع رسیده.
حدس اولیه قطعا تاثیر داره اونم تو مساله شما که انقدر به خودی خود داسنان داره. روش های مختلفی برای مقدار دهی اولیه هستند که البته من تخصصی توشون ندارم ولی پیشنهاد میکنم مطالعه بفرمایید که کمکتون میکنه]]>
متلب : عمومی Sun, 30 Jul 2017 19:37:39 +0000
استفاده از index ماتریس http://mathworks.ir/forum/6---/21957---index-#21967 http://mathworks.ir/forum/6---/21957---index-#21967 اما شما نیازی نیست از X1,x2,... استفاده کنی. ماتریست رو توی A میسازی و هر بار با Reshpae(A,7,5) برای مثال میریزیش توی result{i} یا یه همچین چیزی.]]> متلب : عمومی Fri, 28 Jul 2017 15:38:15 +0000 متلب R2006b http://mathworks.ir/forum/6---/12723--r2006b#21964 http://mathworks.ir/forum/6---/12723--r2006b#21964 متلب : عمومی Wed, 26 Jul 2017 20:12:37 +0000 اصلاح کد مربوط به شکل S-Curve http://mathworks.ir/forum/6---/21937------s-curve#21963 http://mathworks.ir/forum/6---/21937------s-curve#21963 Hossein نوشته:
سلام،
این برنامه SCURVE که نوشتین، چرا چیزی نمایش نمیده؟
باید بدونیم که این منحنی که شبیه S هست رو چطور میشه ساخت،اول یه نسخه ساده از کدتون رو که تونستین منحنی های S مانند رو نمایش بدین بفرستین، تا بشه بعدش روی مارکرها و رنج اش کار کرد.


خیـــــــلی ممنون بابت جوابتون، فایل هایی که برام فرستادین خیلی خوبن دستتون درد نکن اما اگر طوری بشه که مارکر ها روی مسیر حرکت کننداون بهتره چون واسه مرحله بعدی نیاز دارم که این اتفاق بیفته.

این فایل رو هم که گفتین ارسال می کنم]]>
متلب : عمومی Wed, 26 Jul 2017 04:26:19 +0000
چطور میتونم این شکل رو ایجاد کنم؟ http://mathworks.ir/forum/30----/21807-------#21960 http://mathworks.ir/forum/30----/21807-------#21960 Hossein نوشته:
زینب نوشته:
در رابطه با اون ستاره های قرمز، اون در واقع باید توی محیط دایره ها بچرخه، اولش ثابت نیستند
برای چرخش و ظاهر شدن مارکرها،میشه از حلقه for استفاده کرد، تو دو برنامه ای که پیوست کردین هم از حلقه استفاده شده. به این صورت میشه کد رو کامل کرد:

احتملا لازمه که اون خطی که سه تا دایره رو به وصل میکنه هم باشه.
در مورد خطی که سه دایره رو بهم وصل میکنه، چون مختصات لازم برای رسم خط رو داریم
راحت میشه رسم کرد و مشکلی نیست (تو کد پیوستی نوشتم).

ممنون میشم اگر راجع به این دایره های هم مرکز هم منو راهنمایی کنید.
در مورد چی؟


سلام
ببخشید میتونم خواهش کنم این سوال من رو ببینید :
mathworks.ir/forum/6---/21937------s-curve
و اگر می تونید کمکم کنید دو روز دیگه تحویل پروژه دارم و مشکل این قسمت از پروژه م حل نمیشه کسی هم اینجا تا حالا به سوالم جواب نداده.]]>
شبکه حسگر بی سیم Tue, 25 Jul 2017 12:56:29 +0000
مبدل سیگما دلتا http://mathworks.ir/forum/24--/21926---#21955 http://mathworks.ir/forum/24--/21926---#21955 حسین قنبری نوشته:
با عرض سلام و خسته نباشی خدمت اعضا محترم
بنده قصد دارم گین های مبدل چند طبقه سیگما دلتا رو با الگوریتم بفرض ژنتیگ بهینه کنم طوریکه sndr افزایش پیدا کند ولی نمیدونم چه تابع هدفی باید استفاده کنم لطفا استادان گرامی راهنمایی بفرمایین این بنده حقیر رو
ممنون و متشکر


مگه شما نمیگی که میخوای گین رو بهینه کنی؟ خب باید یک تابع بنویسی که پارامترهای مبدل رو از ژنتیک بگیره و بعد توی فرمول گین بذاره و گین رو به خروجی ببره]]>
الگوریتم ژنتیک Mon, 24 Jul 2017 16:38:28 +0000
matconvnet toolbox http://mathworks.ir/forum/9----/21929-matconvnet-toolbox#21953 http://mathworks.ir/forum/9----/21929-matconvnet-toolbox#21953 گرافیک و پردازش تصویر Mon, 24 Jul 2017 16:33:07 +0000 ذخیره خروجی حلقه for http://mathworks.ir/forum/6---/21930----for#21952 http://mathworks.ir/forum/6---/21930----for#21952 امیر نوشته:
ببخشيد يک سوال داشتم:
دو حلقه for تودرتو داريم که خروجی حلقه داخلی يک ماتريس است و حالا می خواهيم اين ماتريس های حاصل از حلقه اول را در هربار اجرا بصورت جداگانه داشته باشيم؟؟
ممنون ميشم اگر راهنمايي بفرماييد.


اگر کدت رو بذاری دقیق تر میشه گفت ولی این روش زیرم یک روش معمول هست
for i=1:N
for j=1:M
%codes to compute matrix A
end
matrix{i} = A;
end]]>
متلب : عمومی Mon, 24 Jul 2017 16:31:51 +0000
حذف قسمتی از تصویر http://mathworks.ir/forum/6---/21933----#21951 http://mathworks.ir/forum/6---/21933----#21951 sa نوشته:
وقت بخیر.من یه قسمتی از تصویر زیر رو در متلب باید حذف کنم.ممنون میشم تو نوشتن دستورش بهم کمک کنین.


کدوم قسمت رو دقیقا میخوای حذف کنی؟]]>
متلب : عمومی Mon, 24 Jul 2017 16:30:19 +0000
مشکل در ذخیره کردن داده های نمودار رسم شده http://mathworks.ir/forum/6---/21940---------#21950 http://mathworks.ir/forum/6---/21940---------#21950 Hossein نوشته:
به جای اون فانشکن میشه از یه روش دیگه استفاده کرد:
متغیرمون رو تبدیل کنیم به double یا integer و بعد ذخیره اش کنیم:


خیلی ممنون از زحماتی ک کشیدید درست شد ]]>
متلب : عمومی Mon, 24 Jul 2017 05:11:02 +0000